Suzanne de Ruiter is een ervaren en gedreven family mediator en relatiecoach en al jarenlang actief op het gebied van echtscheiding en familiezaken. Suzanne is een specialist in het begeleiden van onderhandelingen. Zij is aangesloten bij het Mediators federatie Nederland en de Raad voor Rechtsbijstand. Daarnaast is zij bestuurslid van het Platform voor Conflictbegeleiding en Mediation.

Suzanne: Ik vind mijn inspiratie in de natuur. De natuur maakt je bewust dat er zoveel facetten zijn van het leven. Een boom is voor mij een voorbeeld van kracht en van verbinding. Bomen hebben diepe wortels in de grond, zijn veerkrachtig in de storm, maar blijven standvastig als het er op aan komt. De takken strekken zich uit, raken andere bomen en samen vormen ze een bos. Ik zie dit als symbool voor de mens en zijn relaties. Een mens met beide benen op de grond en goed geworteld. Tegelijkertijd contact makend met de ander en samen zoeken naar gemeenschappelijke belangen om elkaar daar te vinden. Op mijn eigen praktische en oplossingsgerichte wijze wil ik daar graag bij behulpzaam zijn.

De praktijk bevindt zich in het bosrijke buitengebied tussen Roosendaal en Rucphen. Een prima plek om evenwicht te vinden en samen te ‘bomen’….