Kosteloos oriëntatiegesprek

Wij bieden u de mogelijkheid tot een vrijblijvend oriëntatiegesprek. In dit gesprek maakt u persoonlijk kennis met ons, bespreken wij uw specifieke situatie en lichten wij onze werkwijze en kosten toe.

Raad voor rechtsbijstand

Onder bepaalde voorwaarden kunnen wij subsidie aanvragen bij de Raad voor Rechtsbijstand (een zogenaamde toevoeging). Hierdoor is het mogelijk om vanaf een eigen bijdrage van € 53 per persoon te scheiden. Klik hier voor meer informatie over de exacte inkomens- en vermogensvoorwaarden. Tijdens een vrijblijvend oriëntatiegesprek kunnen wij voor u beoordelen of u in aanmerking komt voor een toevoeging en deze aanvraag voor u verzorgen.

Uurtarief

Voor mediationwerkzaamheden hanteren wij een tarief van € 140 per uur (inclusief BTW). Voor relatiecoaching geldt een tarief van € 100 per uur (inclusief BTW).

All-in tarief

Het is ook mogelijk een vaste prijsafspraak te maken voor de afwikkeling van de echtscheiding of beëindiging van de samenleving. Na ontvangst van uw gegevens kunnen wij een inschatting maken van uw situatie en u een passend en scherp voorstel doen.